Ugg Boots-Never Out Of Fashion

UGG støvler bliver hurtigt ved at blive en brændende modeart i USA og Canada og til stor hensigt. UGG Australia støvler er fantastiske fodtøj skaber deres tilstedeværelse følte inden for mode fodtøj over hele verden.

Women’s Jillian, som er en del af ugg-sortimentet, er produceret i mode af en traditionel brugsstøvler. En højere boot, der er en lille smule meget mere end fjorten centimeter høj, har karakteristika som blødt læder og En sokforing, der er aftagelig og udskiftelig til højere beskyttelse og støtte. Støvlen er udsmykket og pyntet med metalstropper og emblemnitter, der gør det til en iøjnefaldende stil, der er moderne og sofistikeret. Som alle UGG-fodtøj er dette en støvler Kan sætte pris på i mange år, hvis du følger virksomhedens instruktioner om at passe på det. Jillian er en støvle, du kan tænke på, når du bruger, slentrer eller i et arbejdsmiljø. Det var designet til at være både hårdt og hyggeligt.

Hvis du læser dette i den tidlige del af din arbejdsdag, så spørg dig selv, hvilken ægte leve håber jeg og forbereder mig til helt at sætte pris på i disse dage? Blaise Pascal mused (400 år tidligere), at de fleste af os investerer vores energier, der forbereder sig til fuldt ud at bo og glæde os engang i den (ideelt) ikke-fjerntliggende fremtid. ‘Det er uundgåeligt’ skriver han, ‘at vi ikke på nogen måde skal være lykkelige, da vi altid planlægger på en tid, som vi sjældent opnår’. ‘At virkelig bo i hinanden i den nuværende.

Turbaner: Et stilmønster fra 1960’erne og 70’erne kommer i fuld cirkel, da disse hovedtørklæder er tilbehør, som i øjeblikket ses i mange runway-shows. Hvad jeg elsker om turbaner, holder de på hovedet lige så varmt som din favorit hat, men du behøver ikke at fjerne den, når du går ind i en bygning, da den fungerer som en fashionabel accent til dit outfit. Her er et forslag: Din favorit tørklæde Kan omdannes til en turban blot ved at indpakke og tæppe beklædningen om dit hoved.

Fur Vests: Fur Vests er min absolut foretrukne denne sæson. Jeg parrer typisk dette emne med sorte denim og en turtleneck og ‘Voila’ inden for få minutter du ser glamourøse ud, når du inkludere vest til dit outfit. Åh, og skynd dig simpelthen fordi Von Maur har et par på deres SALE rack til $ 14.

Dette skal til enhver tid være den mest maleriske fabrikant! Beliggende ved indgangen til Iron Cove Bay og beliggende ved siden af ​​Parramatta River, er dette sandsynligvis 1 af de par indkøbscentre, som du kan komme til via båd! Birkenhead Point er næsten det samme som DFO, men en mere klassisk udgave. Designermærker som Burberry og Allannah Hill har deres outletbutikker placeret inde i denne shoppingby. Det er virkelig værd at sætte en arbejdsdag fra hinanden.

UGG støvler er udviklet til dem, der ønsker at være stilfuld og afslappet, mens de går og går om deres travle liv. UGG Australia mærket har vist sig at være endnu mere kreativt og varieret i løbet af de mange år. Nu vil du finde et design, der vil tiltrække til næsten enhver. Så hvis du vil have meget mere information om UGG støvler, kan du besøge deres butik eller gå online.